Dezvoltarea

Aplicațiilor mobile

Avem o echipă dedicată de mobile development alături de care realizăm servicii complexe ce implică creearea și publicarea aplicațiilor. Procesul pornește de la studiul de piața și analiza competiției, continuă cu design, dezvoltare și mentenanță de aplicații iOS și Android până la lansare și promovare. Astfel, vei profita la maxim de atuurile business-ului tau, oferindu-ți un avantaj competitiv real în fața concurenței. 

Oferim aplicații scalabile iOS și Android ce pot fi perfect integrate cu nevoile oricărui tip de business. Acestea pot fi de la soluții complexe pentru un magazin online, până la aplicații utilitare sau dedicate rezolvării unor probleme specifice precum gestionarea angajaților, programarilor sau a proceselor interne.

Experții noștri în mobile development urmează principii solide de programare și organizare arhitecturală, așa încât aplicațiile create sunt scalabile, performante și stabile.

iOS App

Dezvoltăm aplicații native pentru iPhone, iPad, iWatch și macOS folosind ultimele tehnologii și recomandările oficiale privind realizarea unei interfețe prietenoase cu utilizatorul. Echipa noastră de mobile development se asigură că aplicațiile sunt performante și oferă o experiență de utilizare cât mai placută pe toate versiunile de iOS targetate. 

Android App

Dezvoltăm aplicații native pentru dispozitivele ce folosesc sistemul de operare Android. De asemenea, folosim ultimele tehnologii din domeniu și suntem atenți în a oferi o interfață intuitivă și prietenoasă, așa încât experiența de utilizare să fie cât mai placută. Având în vedere diversitatea de device-uri ce folosesc sistemul de operare Android, experții noștrii în mobile development se asigură ca aplicațiile create sunt stabile pe toate device-urile targetate. 

Procesul dezvoltării aplicațiilor

Evercloud urmează un proces de dezvoltare agil, având în vedere utilizatorul final.

Culegerea informatiilor 

Încercăm să întelegem în profunzime cerințele clienților și viziunea lor, creeand în urma discuțiilor un plan de acțiune.

Planificarea

Organizăm informațiile, cautăm soluții la problemele identificate și pregătim un plan simplificat.

Design

Încercăm să transpunem ideile într-un format grafic intuitiv, acordând prioritatea aspectului și interacțiunilor din aplicație. 

Dezvoltare aplicațiilor 

Experții în mobile development se ocupă cu meticulozitate de implementarea design-ului și funcționalităților propuse, tratând cu atenție toate cazurile de utilizare.

Testare

Testăm aplicația pentru a ne asigura că implementarea este conform cerințelor și indicii de performanța sunt optimi pe diverse platforme.

Mentenanță

Rezolvăm orice problemă identificată pe parcursul utilizării efective a aplicației, asigurându-ne că funcționează conform și că nu există probleme de compatibilitate. Updatăm tehnologiile folosite pentru a fi la zi cu ultimele versiuni.

Domeniile în care activăm

Oferim soluții în orice domeniu sau industrie, venind cu soluții customizabile pentru fiecare client. 

E-commerce

Utilities

Business

Entertainment

Productivity