ADAUGARE RAPIDA A PRODUSELOR

EVERSTORE este o platforma multistore administrabila, ce ofera posibilitatea crearii unui magazin online, in orice domeniul de activitate, managementul produselor fiind extrem de intuitiv produse grupate si combinate, usor de configurat in functie de caracteristici; numar nelimitat de atribute ale produsului; setarea preturilor diferentiate pentru diferite grupuri de clienti precum angrosisti, retaileri sau consumatori finali;

 

Managementul inventarului articolelor precomandate, cantitati minime si maxime;

update-uri constante ale produselor in panoul de administrare; redimensionare automata a imaginilor si imprimare cu watermark.

 

Reguli avansate in stabilirea preturilor; smart browsing printre rezultatele cautarii;

clasificari ponderate ale produselor si review-uri; posibilitatea sortarii clientilor pe categorii, in functie de loialitate si valoare comenzilor

stiri in format RSS pentru alertele despre inventar; produse virtuale.

 

SISTEM ALL IN ONE DE MANAGEMENT AL SITE-ULUI

 • Administrarea rolurilor si permisiunilor din site;
 • Importul si exportul catalogului de produse si al informatiilor despre consumatori;
 • Sistem de management al continutului, pentru paginile statice;
 • Sistem integrat cu Google Analytics;
 • Panou de administrare pentru sumarul raportului;
 • Raport pentru cosrile de cumparaturi abandonate;
 • Raport pentru produsele cu cele mai multe vizualizari;
 • Raport cu produsele care au inregistrat cele mai mari vanzari;
 • Raport pentru stocuri aproape de epuizare;
 • Raport pentru termenii utilizati in cautare;
 • Raport pentru comentariile despre produse;
 • Raport privind utilizarea cupoanelor;
 • Totalul vanzarilor facturate;
 • Totalul vanzarilor returnate.

 

Posibilitatea de a crea rapid si usor o interfata de shopping, optimizata pentru dispozitivele mobile astfel incat clientii sa poata face cumparaturi chiar si atunci cand se deplaseaza.

 

Aceasta interfata mobila foloseste tehnologia HTML5 compatibila cu sistemele IOS, Android si browser-ele mobile de Internet, Opera.

MOBILITATE ABSOLUTA

SMART EMAIL MARKETING

Cresterea retentiei vizitatorilor prin automatizarea alertelor de email trimise clientilor cu cosuri de cumparaturi abandonate sau wishlisturi active.

Aceasta optiune le permite vanzatorilor sa implementeze programe de loialitate care asigura beneficii incitante cumparatorilor uzuali, sporind astfel fidelizarea clientilor. Punctele pot fi acordate in baza unei  game variate de tranzactii si tipuri de consumatori.

 

Regulile revendicarii cupoanelor pot fi controlate de vanzatori in baza unor parametri variati ce includ soldul, data expirarii, istoricul clientului rata de conversie s.a.

Creditele pentru magazin pot fi create si atribuite conturilor de clienti. Comenzile retur pot fi transformate in credite pentru magazin sau carduri virtuale de cadouri ce pot fi refolosite la viitoarele cumparaturi.

 

Mariti performanta de navigare prin salvarea primelor pagini in Cache, incluzand paginile de categorii, cele cu produse si cele CMS pentru toti utilizatorii, fiind incluse de asemenea si sesiunile de utilizare (cu exceptia informatiilor personale). Salvarea paginilor in Cache de regula asigura un timp mai bun de raspuns al sever-ului si o indexare optimizata asigura o indexare semnificativ mai rapida, cu un impact minim asupra experientei de cumparaturi a clientilor.

 

Aceasta faciliteaza adaugarea mai rapida de produse noi sau de update-uri la produsele existente, iar in acelasi timp se asigura ca URL-urile, dar si Tool-urile pentru promotii, meniul de navigatie si cautarea de produse sunt mereu actualizate fara a reduce performanta site-ului sau a-l incetini. O indexare graduala reduce nevoia de a opera o re-indexare completa si majoritatea operatiunilor de indexare sunt sprijin pentru stocarea media alternativa - CDN si baza de date.

 

Fisierele media pot fi stocate in baza de date sau CDN.

Criptare puternica a datelor, Hashing si managementul parolelor o criptare puternica a datelor prin AES-256 si un management adecvat al datelor care nu mai prezinta interes prin SHA-256. Baza de date cu parole este usor de manageriat si updatat.

 

BACKUP SI ADMINISTRARE

SISTEM DE MANAGEMENT AL CONTINUTULUI

EVERSTORE CMS foloseste un editor WYS/WYG ce sprijina continutul mare si variat. Puteti construi pagini cu continut complex, dar de asemenea aveti posibilitatea de a restrange privilegiile de publicare.

 

Programarea functiei de Import/Export

Importul si exportul local al catalogului de produse. Vanzatorii isi pot configura platforma pentru managementul erorilor, rapoartelor de status si backup.

Administrarea si programarea unei varietati de operatiuni de backup prin optiunea de a reveni inaintea schimbarilor efectuate si de a anula orice modificare. Aceasta optiune este folositoare cu precadere in perioadele de testare sau personalizare a unor module noi sau cand se instaleaza o noua versiune de EVERSTORE.

Puteti revizui customizarile specifice si impactul lor asupra noului cod. Sunt asigurate doua tipuri de backup:

 

 • Backup pentru baza de date

 

 • Backup pentru baza de date si fisierele media

Roluri din website si sectiuni ale magazinului cu permisiunea administratorului

Posibilitatea de a restrange rolurile de acces prin permisiuni foarte specifice pentru fiecare utilizator, astfel incat

angajatii sa poata vedea doar informatiile despre magazin care sunt relevante pentru activitatea lor.

Permisiunea pentru preturi si promotii

Comerciantii pot crea si administra roluri multiple de administrator pentru a organiza si edita preturi si promotii.

Istoricul actiunilor de administrator

Posibilitatea de a urmari si revedea toate actiunile efectuate de utilizatorii cu drepturi de administratori, cu

optiunea de a verifica vizualizarile, editarile si stergerile de informatii. Se pastreaza istoricul fiecarui utilizator cu

drepturi de administrator, cu posibilitatea de a vizualiza toate actiunile acestora, cand au fost efectuate si mult

 

Vizualizare pe categorii si permisiunea achizitiilor pe grupuri de clienti (acces limitat la catalog)

Administrarea accesurilor pe grupuri de clienti in ceea ce priveste vizualizarea sau achizitia anumitor articole.

Accesarile pot fi controlate global sau in functie de anumite categorii.

Cresterea performantei magazinului si eficientizarea administrarii sale prin modulul de arhivare a comenzilor, care le da comerciantilor posibilitatea de a arhiva comenzile intr-un interval prestabilit. Comenzile sunt in

continuare disponibile atat pentru administratori cat si pentru clienti, oferind performanta sporita prin arhivarea

O alternativa la cautarea standard Nimbus, cautarea Cloud/Solr le asigura comerciantilor optiuni de cautare in site si un plus in ce priveste viteza, calitatea si relevanta rezultatelor cautarilor efectuate de clienti.

Performanta si calitatea cautarii sunt imbunatatite printr-o navigare pe etape si optiuni precum scriere/sinonime/cuvinte cheie si atribute adaptate.

 

Text Selection Widget

© Copyright 2019 Evercloud. Toate drepturile rezervate